Γραμμή Παραγωγής

Γραμμή παραγωγής

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές θερμομέτρων τροφίμων στην Ασία. Η επιχείρησή μας παρέχει η υπηρεσία ότι ένας-σταθμών περιλαμβάνει την ανάπτυξη, deisign, την κατασκευή, τη ναυτιλία και την εξουσιοδότηση. Είμαστε ειδικευμένοι στα ψηφιακά θερμόμετρα κρέατος υψηλών σημείων, τα θερμόμετρα τροφίμων, τα θερμόμετρα σχαρών, τα υγρόμετρα, τα χρονόμετρα κουζινών, και τα ασύρματα θερμόμετρα. Με βάση εργοστασίων 2.000 τετραγωνικών μέτρων, 150 empolyees, και 6 γραμμές παραγωγής, είμαστε ένας από τους κύριους προμηθευτές για τα σφαιρικά εμπορικά σήματα θερμομέτρων.

 

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Το τμήμα παραγωγής μας ακολουθεί αυστηρά τις διαδικασίες από την πρώτη ύλη, συγκέντρωση ελέγχων, να κολλήσει, συγκόλληση, συγκέντρωση, επιθεώρηση λειτουργίας, δοκιμή ακρίβειας, που συσκευάζει στα τελειωμένα αγαθά.

 

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

OEM/ODM

Το Goldgood έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει υψηλό - ποιοτικά θερμόμετρα. Στο εργοστάσιό μας, OEM/ODM είναι πολύ δημοφιλές και ιδιαίτερα συστημένο. Τα προϊόντα OEM/ODM με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο σε όλο τον κόσμο.

 

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2  Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

 

Ε & Α

Ε&Α

Το Goldgood έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών. Διάφοροι τοπ μηχανικοί στον τομέα των θερμομέτρων έχουν υποστηρίσει σθεναρά εφαρμογής τεχνικής για το σχέδιο εμφάνισης, το δομικό σχεδιασμό, την ηλεκτρονική εφαρμοσμένη μηχανική, την παραγωγή και τη δοκιμή.

 

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Κρατάμε πάντα το τμήμα Ε&Α μας ισχυρό με περίπου 10 ανθρώπους, με των οποίων σημαντική κάλυψη στους ηλεκτρικούς εξοπλισμούς, εφαρμοσμένη μηχανική, ηλεκτρονικές ολοκληρώσεις συστημάτων. Το Goldgood έχει προωθήσει την πλατφόρμα σχεδίου, που υιοθετεί τα διαφορετικά λογισμικά για την ανάλυση δομών προϊόντων, και που χρησιμοποιεί τις διάφορες μηχανές δοκιμής για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη δοκιμή.

Shenzhen Goldgood Instrument Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα