Πώς να βαθμολογήσει ένα θερμόμετρο;

April 2, 2022
τελευταία εταιρεία περί Πώς να βαθμολογήσει ένα θερμόμετρο;

 

    Για να εξασφαλίσετε τους μολύβδους επαναδιακρίβωσής σας στις ακριβείς θερμοκρασίες, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο λουτρό πάγου. Εάν γίνεται προσεκτικά, το λουτρό πάγου πρέπει να είναι 30°F (0°C). Εάν δεν είστε προσεκτικοί, το λουτρό μπορεί να είναι κλειστό από διάφορους βαθμούς.

 

  • Βήμα ένα: Η παραγωγή ενός κατάλληλου λουτρού πάγου είναι όλη για τον κατάλληλο πάγο για να ποτίσει την αναλογία. Αρχικά γεμίστε ένα σαφές σύνολο γυαλιού του πάγου όλος ο τρόπος στην κορυφή. Ο συντριμμένος πάγος προτιμάται, αλλά κυβισμένος θα εργαστεί επίσης.

 

  • Βήμα δύο: Αργά γεμίστε το γυαλί με το κρύο νερό, αλλά τη στάση για την ίντσα κάτω από την κορυφή του πάγου. Ανακατώστε το νερό και το αφήστε να καθίσει για 3 λεπτά για να φθάσει στη χαμηλότερη θερμοκρασία του. Προσέξτε το κατώτατο σημείο γυαλιού σας. Εάν δεν υπάρχει κανένας πάγος στο κατώτατο σημείο, αλλά ακριβώς το νερό, χύνει έξω λίγο νερό και προσθέτει περισσότερο πάγο. Το νερό κάτω από το επίπεδο πάγου δεν θα είναι 32°F.

 

  • Βήμα τρία: Μετά από 3 λεπτά είναι επάνω, το ανακατώνει ακόμα μια φορά και παρεμβάλλει το θερμόμετρο που είναι προσεκτικό για να μην αφήσει τον έλεγχο να αγγίξει τις πλευρές ή το κατώτατο σημείο του γυαλιού.

τελευταία εταιρεία περί Πώς να βαθμολογήσει ένα θερμόμετρο;  0