Τι είναι ένα θερμόμετρο τροφίμων;

April 28, 2022
τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένα θερμόμετρο τροφίμων;

 

Ένα θερμόμετρο θερμομέτρων ή μαγειρέματος κρέατος είναι ένα θερμόμετρο που χρησιμοποιείται για να μετρήσει την εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος, ειδικά ψητά και μπριζόλες, και άλλα μαγειρευμένα τρόφιμα. Ο βαθμός «doneness» του κρέατος ή του ψωμιού συσχετίζει πολύ με την εσωτερική θερμοκρασία, έτσι ώστε μια ανάγνωση θερμομέτρων δείχνει πότε είναι μαγειρευμένο όπως επιδιώκεται. Κατά μαγείρεμα, την τρόφιμα πρέπει πάντα να μαγειρευτούν έτσι ώστε το εσωτερικό φθάνει σε μια θερμοκρασία ικανοποιητική, αυτό στην περίπτωση του κρέατος είναι αρκετό να σκοτώσει τα παθογόνα που μπορούν να προκαλέσουν την τροφική ασθένεια ή, στην περίπτωση του ψωμιού, το οποίο είναι γίνοντα ψήσιμο το θερμόμετρο βοηθά να εξασφαλίσει αυτό.

 

Ποιοι τύποι υγρομέτρων υπάρχουν;

1. Διαβασμένο θερμόμετρο

 

τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένα θερμόμετρο τροφίμων;  0

 

Το διαβασμένο θερμόμετρο είναι ένα θερμόμετρο ελέγχων, διαθέσιμο και στις δύο διαφορετικές ψηφιακές μορφές, το οποίο επιτρέπει σε έναν μάγειρα για να πάρει τις στιγμιαίες αναγνώσεις θερμοκρασίας τροφίμων. Είναι μεγάλοι για τη δοκιμή doneness ενός κομματιού του κρέατος ή των πουλερικών ενώ μαγειρεύει, αλλά δεν προορίζονται να αφεθούν μέσα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Παρεμβάλλετε απλά τον έλεγχο στα τρόφιμα, ελέγχει η θερμοκρασία, και τον αφαιρείτε έπειτα.


Τα διαβασμένα θερμόμετρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μετρήσουν τη θερμοκρασία των καυτών τροφίμων σε ένα πιάτο δίσκων ή σκαρών ατμού, καθώς επίσης και τα κρύα στοιχεία σε έναν φραγμό σαλάτας, και για να μετρήσουν πόσο γρήγορα μια σούπα ή μια σάλτσα δροσίζει (ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν ξοδεύει τον υπερβολικό χρόνο στη ζώνη κινδύνου θερμοκρασίας).

 

 

 

2. Θερμόμετρο κρέατος

 

τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένα θερμόμετρο τροφίμων;  1

 

Ένα θερμόμετρο κρέατος είναι παρόμοιο με διαβασμένη, αλλά αυτό αθλητισμός ένα μεγαλύτερο LCD/LED για να τους καταστήσει ευκολότερους να διαβάσουν. Η κύρια διαφορά είναι ότι αντίθετα από ένα διαβασμένο θερμόμετρο, ένα θερμόμετρο κρέατος παρεμβάλλεται σε μια ένωση του κρέατος ή ολόκληρου ενός κοτόπουλου (ή της Τουρκίας), όπου παραμένει σε όλη τη διαδικασία ψησίματος. Για να ελέγξετε τη θερμοκρασία, κρυφοκοιτάζετε απλά στο LCD/LED.


Οι ψηφιακές εκδόσεις είναι περιπλοκότερες. Μπορούν να προγραμματιστούν για να εκπέμψουν ένα ηχητικό σήμα για να επισημάνουν ότι η επιθυμητή θερμοκρασία στόχων σας έχει επιτευχθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, ο έλεγχος είναι τοποθετημένος στο τέλος ενός μακριού, καλωδίου φούρνος-απόδειξης που είναι συνδεμένο με η ίδια τη μονάδα, η οποία μπορεί συνήθως να καθοριστεί έξω από το φούρνο με έναν μαγνήτη.


Μπορείτε ακόμη και να αφήσετε τον έλεγχο στο κρέας αφότου τον παίρνετε από το φούρνο, για να ελέγξετε τη θερμοκρασία του κρέατος ενώ τον στηρίζεστε.

 

 

3. Η καραμέλα και τσιγαρίζει το θερμόμετρο

τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένα θερμόμετρο τροφίμων;  2

 

Η καραμέλα και το τσιγάρισμα των θερμομέτρων αποτελούνται από το γυαλί και χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση πολλή τις καυτότερες θερμοκρασίες.
Εκτιμώντας ότι το κρέας και τα πουλερικά να μαγειρευτούν οπουδήποτε από 130 Φ σε 175 Φ, η καραμέλα περιλαμβάνει τη μαγειρεύοντας ζάχαρη τόσο υψηλή όπως 300 Φ, και το τσιγάρισμα απαιτεί το πετρέλαιο για να είναι 375 Φ και να δονηθεί.


Μπορείτε να πάρετε τη χωριστή καραμέλα και τσιγάρισμα των θερμομέτρων, αλλά συνήθως, συνδυάζονται, και λειτουργούν το πρόστιμο για τον εγχώριο μάγειρα. Χαρακτηριστικά, έχουν έναν συνδετήρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε το θερμόμετρο στο χείλι του δοχείου σας, μαζί με έναν οδηγό που παρουσιάζει επίπεδα θερμοκρασίας για κάθε τρόφιμα.


Γιατί πειράζει: Στη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, η ζάχαρή σας δεν πρέπει να χτυπήσει ακριβώς τη σωστή θερμοκρασία, ούτε επίσης να δροσίσει ούτε πάρα πολύ καυτός, για να επιτύχει την κατάλληλη συνέπεια για τον τύπο καραμέλας που κάνετε. Ομοίως, ανάλογα με αυτό που τηγανίζετε και ποιος τύπος πετρελαίου εσείς χρησιμοποιεί, εάν είναι πάρα πολύ δροσερό το στοιχείο μπορεί να βγάλει λιπαρό, και εάν είναι πάρα πολύ καυτό η έναρξη ελαιοδοχείων για να καπνίσει και να αναφλέξει ακόμη και.